Onze leeftijdsgroepen : -9/-12/-16/+16

Hier volgt een kort overzicht zodat je goed kan zien wie bij welke leeftijdsgroep je hoort, zodat je bij de data kan zien voor wie de activiteit gepland is.
-9 : van 6 tot 9 jaar ( of van 1ste tot 3de leerjaar)
-12: van 10 tot 12 jaar ( of van 4de tot 6de leerjaar)
-16: van 13 tot 16 jaar ( of van 1ste tot 4de middelbaar)
+16: van 17 jaar tot 35 jaar ( van 5de middelbaar tot je 35ste)
Meestal staat er om de 2 weken een activiteit gepland, maar dit is zeker niet altijd het geval dus check zeker regelmatig de data van het kladje en de website.

Lidgeld

Voor al de leden die zich nog niet ingeschreven hebben: doe dit zo snel mogelijk!
Vergeet niet: zolang je lidgeld niet betaald is, ben je ook niet verzekerd op de KLJ-activiteiten!
Voor het eerste lid bedraagt het lidgeld 30 EURO, voor het tweede lid 20 EURO, het derde lid 20 EURO.
Dit dient zo snel mogelijk betaald te worden aan de leiding. Dit kan gebeuren voor een activiteit (dit is voor ons het makkelijkste) of via overschrijving op volgend rekeningnummer: 733-3181300-21. Gelieve in de mededeling NAAM en VOORNAAM te vermelden + LEEFTIJDSGROEP.

KLJ Kledij

Heb je nog geen t-shirt en trui en je wil er een. Vraag aan de leiding om aan te schaffen.
Schrijf zeker je naam op je trui/t-shirt/sjaaltje! Zo gaat niets verloren!
Prijs Trui: €20
Prijs T-shirt: €6
KLJ sjaaltje: €4
Doe ook zeker altijd slechte kleren aan als je naar de KLJ komt. Je kan immers vuil worden! ;-)

Drankgeld

Dit jaar hebben we een nieuw systeem voor de aankoop van een drankje tijdens de activiteiten. Dit zal onder de vorm zijn van een drankkaart deze kan voor de activiteit aangekocht worden bij de leiding voor 5 EURO (9 consumpties). Deze kaarten blijven op de KLJ liggen en vanaf dat hij vol is geven wij die terug mee naar huis zodat u als ouder weet dat deze vol is en dat er een nieuwe moet worden aangekocht.

Postbus

Als jij nu een spel hebt gespeeld op de KLJ en dat super tof vond of een leuk spel kent mag je dat altijd opschrijven en in onze KLJ-postbus steken. Dan kunnen wij het idee is bekijken en misschien spelen we dan op één van de volgende activiteiten wel jouw spel. (vernoem hier bij ook altijd je leeftijdsgroep)

Verhuur lokaal

De laatste tijd krijgen we geregeld aanvragen tot het verhuren van ons lokaal. Dit is helaas niet mogelijk. KLJ Hoogstraten verhuurt zijn lokaal niet.