Onze leeftijdsgroepen : -9/-12/-16/+16

Hier volgt een kort overzicht zodat je goed kan zien wie bij welke leeftijdsgroep je hoort, zodat je bij de data kan zien voor wie de activiteit gepland is.
-9 : van 6 tot 9 jaar ( of van 1ste tot 3de leerjaar)
-12: van 10 tot 12 jaar ( of van 4de tot 6de leerjaar)
-16: van 13 tot 16 jaar ( of van 1ste tot 4de middelbaar)
+16: van 17 jaar tot 35 jaar ( van 5de middelbaar tot je 35ste)
Meestal staat er om de 2 weken een activiteit gepland, maar dit is zeker niet altijd het geval dus check zeker regelmatig de data van het kladje en de website.

Lidgeld

Voor al de leden die zich nog niet ingeschreven hebben: doe dit zo snel mogelijk door hier te klikken.
Vergeet niet: zolang je lidgeld niet betaald is, ben je ook niet verzekerd op de KLJ-activiteiten!
Voor het eerste lid bedraagt het lidgeld €35, voor het tweede lid €25, het derde lid €25,...
Dit dient zo snel mogelijk betaald te worden aan de leiding. Dit kan gebeuren via overschrijving (dit is voor ons het makkelijkste)op volgend rekeningnummer: BE17 7333 1813 0021 of voor een activiteit. Gelieve in de mededeling Inschrijving + NAAM en VOORNAAM te vermelden.

KLJ Kledij

Heb je nog geen t-shirt en trui en je wil er een. Vraag aan de leiding om aan te schaffen.
Schrijf zeker je naam op je trui/t-shirt/sjaaltje! Zo gaat niets verloren!
Prijs Trui: €20
Prijs T-shirt: €7
KLJ sjaaltje: €4
Doe ook zeker altijd slechte kleren aan als je naar de KLJ komt. Je kan immers vuil worden! ;-)

Drankgeld

tijdens de activiteiten houden we steeds een drankpauze dit wordt dan betaald in de vorm van een drankkaart, deze kan voor de activiteit aangekocht worden bij de leiding voor 5 EURO (9 consumpties). Deze kaarten blijven op de KLJ liggen en vanaf dat hij bijna vol is geven wij een herinnering mee naar huis zodat u als ouder weet dat deze bijna vol is en dat er een nieuwe moet worden aangekocht. Een drankkaart kan door broers en of zussen onderling gebruikt worden

Postbus

Als jij nu een spel hebt gespeeld op de KLJ en dat super tof vond of een leuk spel kent mag je dat altijd opschrijven en in onze KLJ-postbus steken. Dan kunnen wij het idee is bekijken en misschien spelen we dan op één van de volgende activiteiten wel jouw spel. (vernoem hier bij ook altijd je leeftijdsgroep)

Verhuur lokaal

De laatste tijd krijgen we geregeld aanvragen tot het verhuren van ons lokaal. Dit is helaas niet mogelijk. KLJ Hoogstraten verhuurt zijn lokaal niet.